Coaching – Visie

Ieder mens loopt wel eens tegen bepaalde dingen bij zichzelf aan waarvan je denkt, goh dat is niet zo handig. Als het je niet belemmert in je dagelijks leven merk je het op, maar ga je daarna weer verder. Op het moment dat het je wel belemmert is het lastiger. Ik kan je dan helpen hier op een voor jou prettige manier mee om te leren gaan en een nog betere versie van jezelf te worden.

Herken je dat? Je carrière gaat voorspoedig. Je klimt snel op, en bereikt de plek die je wilt bereiken of bent daar naar op weg. Daarbij gaat het thuis ook prima, je hebt een lekkere thuisplek die je goed kunt onderhouden, en het gaat voorspoedig op het relatievlak. En last, but not least heb je ook nog een super sociaal leven. Elke avond weer iets anders, allemaal leuke dingen.

Tot het moment komt dat je denkt: Het is wel een beetje veel. Ik zou wel wat meer rust willen hebben, of wat beter willen slapen ’s nachts. En die druk die ik voel is toch ook niet helemaal lekker.

Door onze smartphones en het gebruik van social media is er een 24uurs samenleving ontstaan waarin we steeds meer bereikbaar zijn en er steeds meer informatie direct toegankelijk is voor ons allen. Maar wat wil jij nou echt? Leef je je droom na? Volg je je passie? En doe je dat in het tempo dat bij jou past?

Steeds vaker raken mensen in een spiraal waar ze graag uit willen komen. Ik kan je helpen hier doorheen te komen, die nog betere versie van jezelf te worden, en vooral; jezelf weer te leren kennen! Leren luisteren naar je eigen wensen, de behoeftes van jouw lichaam en je eigen leefritme te (her)vinden.