Over mij

Na het VWO (bèta kant) heb ik eerst een jaar in het buitenland gewerkt om daarna een bachelor te behalen in Business Administration door middel van een opleiding International Hospitality Management aan de Christelijke Hogeschool Noord Nederland (tegenwoordig Stenden University). Deze opleiding heb ik succesvol afgerond binnen het Fast Track programma waarbij de opleiding van 4 jaar in 3 jaar wordt voltooid. Tijdens mijn afstudeerstage (bij Europoint) heb ik een prijsberekeningmodel ontwikkeld.
Daarna ben ik als achtereenvolgens Junior en Project Manager in dienst getreden bij Europoint. Mijn belangrijkste taken waren het bedenken ontwikkelen van nieuwe concepten, deze in de markt zetten en alle aspecten die daarbij komen kijken. Van het bijhouden van de projectadministratie, het ontwikkelen van een marketingstrategie tot de logistieke uitvoering van een beurs en/of congres.
Omdat ik mij wilde ontwikkelen bij een grotere organisatie ben ik vervolgens als districtstrainee begonnen bij ING Bank Nederland. Hierbij heb ik meegelopen op de diverse afdelingen binnen het district (Particulieren, MKB, Bedrijven & Instellingen, Private Banking), en heb ik diverse cursussen met goed resultaat gevolgd om mijn bancaire kennis beter te maken. Na het traineeship ben ik als accountmanager MKB verder gegaan. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het dagelijkse relatiebeheer van een portefeuille van ongeveer 90 MKB relaties, zowel aan de credit als debetzijde.
Na de reorganisatie bij ING ben ik als Riskmanagement Zekerheden Controleur aan de slag gegaan. Hierin was ik vraagbaak voor de collega’s van de kredietafdeling, zorgde ik voor de verwerking van de diverse zekerheden daarbij deze controlerend op juistheid.
Uiteindelijk ben ik wederom bij Europoint aan de slag gegaan. Ditmaal in de combinatiefunctie van Project en Programma manager. Naast het uitvoeren van hiervoor beschreven taken was ik ook verantwoordelijk voor het opstellen van offertes van de diensten van Europoint alsmede het samenstellen van congresprogramma’s. Ook heb ik bij verschillende grotere projecten de project coördinatie gedaan en diverse stagiaires begeleid. In deze tijd heb ik ook actief meegedacht en gewerkt aan een reorganisatie van de interne organisatie.